Cal Tuta Aula rural, es un espai dirigit a mostrar a la població en general, les activitats pròpies de pagès, agrícoles, ramaderes, forestals o de transformació de productes que es porten a terme a la finca. Amb la possibilitat d’ampliar els serveis, oferint allotjament en pisos turístics o cases rurals propers a la nostra explotació.
Gaudeix d’un allotjament turístic amb la possibilitat de programar activitats a la nostra Aula Rural.

AULA RURAL
Cal Tuta aula Rural, es un espai adreçat a famílies, escoles o grups. Amb la finalitat de mostrar les tasques diàries de una “Masia Catalana” situada a Cardona.
S’organitzen diferents activitats, totes elles estacionals, en funció de les tasques pròpies de l’estació de l’any en l’àmbit rural.

Disposem de manera permanent, d’una ampliac exposició d’animals de granja, on podran gaudir del contacte directe amb ells.

Coneix les nostres activitats e informat a:
delamadelanatura.blogspot.com

Turisme

Turisme

AULA RURAL
Posem a la seva disposició la possibilitat de llogar un ampli espai, per tal de realitzar, reunions familiars, d’empresa o amb amics. Ampli local, amb xemeneia, una petita barra, taula, cadires y serveis.

PIS TURISTIC
Ubicat al municipi de Torà, i amb capacitat per a 5 persones, disposem d’un petit però acollidor apartament per tal de gaudir. de la tranquil•litat i el mon rural.


T'esperem, Agro Barons a Cardona!

Serveis i projectes al teu servei