LOPD

POLÍTICA PROTECCIÓ DE DADES

D'acord amb el que s'estableix per la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que, en enviar un correu electrònic, està facilitant les seves dades de caràcter personal al Responsable de Tractament:  

1.- FINALITAT DEL *TRATAMIENTO

Los dades recopilades seran únicament els que vostè detall en el seu correu electrònic. L'ENTITAT podrà tractar les seves dades de caràcter personal d'acord amb les següents finalitats: Gestionar la seva navegació a través del Lloc web. Gestionar el servei d'Atenció al Client, per a donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que pugui tenir relatives a la informació inclosa en el Lloc web, així com qualssevol altres consultes que pugui tenir. Gestionar el compliment, manteniment, desenvolupament i control de qualssevol relacions que l'ENTITAT mantingui amb vostè.

En el cas que ens aporti Dades Personals de tercers, vostè es responsabilitza d'haver informat i haver obtingut el consentiment d'aquests per a ser aportats amb les finalitats indicades en els apartats corresponents de la present Política de Privacitat i Cookies.

2.- LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES DE CARÀCTER  PERSONAL

La legitimació es basa en el consentiment que vostè ens atorga en utilitzar el nostre correu electrònic i enviar-nos la informació.

3.- DESTINATARIS DE CESIONES

No cedirem les seves dades a tercers.

4.- *DERECHOS

Por últim, l'informem dels seus drets en matèria de protecció de dades.- Dret a sol·licitar l'accés a les seves dades personals.- Dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió (dret a l'oblit).- Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, i a oposar-se al tractament- Dret a la portabilitat de les dades

Per a exercir els seus drets no té més que realitzar una sol·licitud per escrit i acompanyar-la d'una còpia del seu DNI. disposa de formularis adequats sobre aquest tema. No té més que sol·licitar-los o bé presentar el seu propi escrit en .Podrà exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i en les condicions prevists en la *LOPD, dirigint-se per escrit  

6.- MESURES DE SEGURETAT 

té implantades les mesures tècniques i organitzatives necessàries per a garantir la seguretat de les seves dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, la pèrdua i el tractament i/o l'accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos provinents de l'acció humana o del medi físic i natural al fet que estan exposades.

T'esperem, Agro Barons a Cardona!

Serveis i projectes al teu servei